Nanshy tonālā krēma ota - maigai un ekstremāli ātrai līdzekļu uzklāšanai.

ceturtdiena, janvāris 22, 2015


Sveiciens visiem otu mīļotājiem!

Šoreiz atrādīšu savu, pēdējā laikā, mīļāko otu tonālā līdzekļa uzklāšanai. Nanshy otiņa testēšanai manās rokās nonāca pirms svētku laikā, kad svētku grimi darba ballītēm, svētku pasēdēšanām vai fotosesijām ir grimētāja ikdiena. Atzīšos, ka, pirms tam, savai sausajai ādai izvēlējos beauty blender tipa aplikatorus, jo likās, ka tie mazāk kairina ādu un izceļ sausos pleķīšus, taču šī ota manu domāšanu izmainīja.
Nanshy Flat top buffer ota ļoti labi sevi pierādīja kā instruments ar kuru tonālo līdzekli var uzklāt ļoti ātri, taču ļoti maigi - netraumējot sejas ādu. Turklāt - tā vienādi labi uzklāj gan šķidros, gan pūderveida, gan krēmveida tonālos līdzekļus, veidojot uz sejas ļoti veselīgu, vienmērīgu toni. Pašu tonālo līdzekli lieku uz sejas vidusdaļas, pēc tam ar apļveida, pulējošām kustībām izlīdzinu pa visu sejas ādu. Esmu izmantojusi minēto otu arī krēmveida vaigu sārtumiem, konsīleriem un pūderim - biezākam klājumam.


Otas sariņi ir veidoti no ļoti maiga, taču izturīga sintētiskā duofibras materiāla - Taklona, kas ir ļoti viegli kopjams. Esmu mazgājusi šo otu jau neskaitāmas reizes- tā saglabā savu sākotnējo formu un ļoti ātri žuva. Manuprāt, otas veidotā flawless klājuma noslēpums ir sariņi -  pietiekami stingri, taču maigi vienlaicīgi, kas ļauj nepārspīlēt ar produkta daudzumi, taču noklāt to uz sejas ļoti vienmērīgi un, galvenais, ātri.
Otiņu produktu uzklāšanai izmantoju visiem ādas tipiem, un visiem tā derēja vienlīdz labi. Lai arī, kā jau minēju, pastāv uzskats, ka sausai un jūtīgai ādai labāk izmantot sūkļveida aplikatorus un piespiedošas, pliķējošas, nevis apļveida kustības, otiņa darbībā patika manai ādai un krietni ietaupīja krāsošanās laiku. Pateicoties lielajam un stabilajam koka otas kātam - to ir ļoti ērti turēt rokās un kontrolēt katru otas triepienu.

Šo iesaku, īpaši tiem, kas meklē labu, izturīgu ikdienas otiņu par budžeta klases līdzekļiem!

Nopirkt : NYX veikalos Rīgā vai lovemakeup.lv
Cena : ap 11 EUR

You Might Also Like

8 komentāri

  1. Jā, šī ir brīnišķīga ota :)

    AtbildētDzēst
  2. man vispār patīk Nanshy otiņas - nevienā vēl nav nācies vilties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī ir vienīgā, ko esmu mēģinājusi. Laikam jānopērk vairāk.

      Dzēst
  3. Man ir Bdellium tools, stipplinga ota ar tādu pašu funciju. viena jau ir 2 gadus, otra gadu, abas lieliskā stāvoklī un produktus uzklāj pasakaini. Kā sievietēm, tā arī vīriešiem ( ja nepieciešams)
    Nanshy otas neizmantoju tieši šī lielā kāta dēļ. Taupu katru milimetru savās somās un otu makos, tā jau nesamā gana daudz, bet nešaubos, ka šī arī ir lieliska ota ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no Bdellium tools ir visas acu otiņas- ļoti patīk. Kaut kad būs arī atsauksme :) Man šai otai kātrs netraucē - kopš man ir lielajiem kātiem piemērots maks :)

      Dzēst
  4. Man patīk viņu otiņas, ir pilnā kolekcija, lietoju un tiešām ātri ērti uzklājās :) arī acu komplektiņš ir labs, ērts, nav salīdzināms ar sigma otiņām, bet labāks par ecotools otām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu ēnu otiņas no Nanshy gribētos gan izmēģināt- ja tikpat mīkstas, varētu būt ļoti labas. Man ikdienai ir RT un Bdellium tools otas.

      Dzēst