MUA sūtījums - ātrais ieskats

ceturtdiena, februāris 07, 2013

 Jā, šāds vienkāršs sūtījums mani šodien gaidīja pasta nodaļā - MUA atlaižu vispārējā trakuma ( un vispārējas izbesīšanās) - rezultāts. Kas lācītim vēderā?
 Zināju, ko vēlos no MUA, taču, pat ilgi mokoties ar pasūtījuma noformēšanu ( jo serveris pastāvīgi bruka zem lielā meikapa atkarīgo svara), pasūtījuma ielikās arī impulsīvie pirkumi - tādi kā MUA pūderota, meikapa bāze un Pro Base complexion kit. Bet, par visu pēc kārtas, kas paciņā:
 MUA lūpu spīdumi - Intense kiss un lūpas palielinošie Out there.
 Pro Base complexion kit - ar pūderkrēmu, konsīleri un izgaismotāju. MUA pūderota, Pro - Base fixing mist - fiksējošais meikapa sejas sprejs, 2 gliteru zīmuļi, un MUA meikapa bāze.
 Pērļu acu ēnas bija tas, ko vēlējos visvairāk - to pigmentācijas un noturības dēļ. Kā redzat - neiztiku ar pāris - kopā pasūtīju 11.

Viss pasūtījums kopā - kopējā vērtība - ne vairāk, ne mazāk kā - 15LVL, ar bezmaksas sūtīšanu.
Šis nekādā gadījumā nav produktu apskats, bet, gan, tikai ieskats - "kas lācītim vēderā". Turpinājums sekos, taču, domāju, ne par visu, tāpēc, ja kādam ir īpašas vēlmes dzirdēt pilnu atsauksmi/ swatch par kādu no šiem produktiem - dariet zināmu - labprāt padalīšos!

You Might Also Like

13 komentāri

  1. lielisks pirkums :) es noteikti gribetu zināt, kāda ir meikapa bāze - pati gribēju sūtīt, bet kad ar ar serveri vienojāmies, tad šī jau bija out of stock... un lūpu spīdumi arī interesētu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. lūpu spīdumu atskaite sekos pavisam drīz. bāzi arī noteikti izmēģināšu un sniegšu atskaiti :)

      Dzēst
  2. Gribētu tevi iedrošināt noteikti blogot par modi, stiliņu :) Būtu interesanti čekot tavus outfitus

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies ! Tāda ideja top pavasarim - ziema nav mans mīļākais stila gadalaiks.

      Dzēst
  3. Tik smukas lietiņas :)
    Gribu mini atsauksmes par visu :)
    Tā kā serveris toreiz niķojās, nesanāca neko pasūtīt. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, serveris saskumdināja visus - kārtējais piemērs reklāmai nelaikā - izsludināja lielās atlaides, pirms spēja nodrošināt iepirkšanos visiem. Ar mini atsauksmēm - pacentīšos :)

      Dzēst
  4. Es arvien vairāk sāku uztraukties, kur pazudis mans sūtījums :( pasūtīju 22.01, bet vēl joprojām ne vēsts...

    P.S-noņem lūdzu komentāru apstiprināšanu, šausmīgi grūti atpazīt tos burtus/ķeburus, kas jāievada... :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par sūtījumu - nav pamata uztraukties, gan jau ir ceļā, vai pat pasta nodaļā. Latvijas pasts nav diez ko nasks uz aicinājumu sūtīšanu. Mana paciņa atnāca 3 dienas pirms saņēmu aicinājumu pastkastītē.
      Par komentāriem - man uzlikti apstiprinātie komentāri ir tikai anonīmajiem lietotājiem - tāpēc nav ne jausmas par kādiem ķeburiem iet runa. Turklāt, pēc pieredzes, sargājos no spamrobotiem :)

      Dzēst
    2. Es it kā neesmu anonīms lietotājs, bet man tāpat prasa apstiprināt komentāru... :( Nu, lai ieliktu komentāru, jāatpazīst virkne burtu un ķeburu un jāievada tie lodziņā, tikai tad komentārs publicējas. Nezinu, kā to saprotamāk uzrakstīt :)

      Dzēst
    3. jā, to sauc captcha http://allfacebook.com/files/2010/09/facebook_captcha.png - pie settingiem kaut kur to varēja noņemt. es parasti refgrešoju kādas 5 reizes, kamēr atrodu tādu, ko daudz maz var saprast :)

      Dzēst
    4. apskatīšos settingus - lai tiktu skaidrībā. un captcha ir parasta padarīšana, kaut vai pie Ryanair bookingiem. man gan te nav Ryanair :D

      Dzēst
  5. Es ļoti gribētu redzēt atsauksmi par bāzi sejai. Skatos un domāju sūtīt vai nē?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. centīšos tuvākajā laikā uzrakstīt - tas gan būs pie posta - produkti - vilšanās :/

      Dzēst