12 no 2012 jeb produkti, pie kuriem atgriezties atkal un atkal.

svētdiena, janvāris 06, 2013

Šis būs posts par divpadsmit produktiem, kas atnāca pie manis 2012. gadā, vai arī tiem, kas atnāca ātrāk, taču savas pozīcijas pagājušajā gadā nezaudēja, drīzāk nostiprināja. Par visu pēc kārtas.

Pirmais trijnieks:
Bioderma Sensibio H2O micelārais kosmētikas noņēmējs - Produkts kuru pamēģināju gada pirmajos mēnešos, un turpināju pie tā atgriezties atkal un atkal ( šī, gan , ir mana pirmā ekstra lielā tilpuma pudele ar pumpi ( 500ml), kas ir patiešām izdevīgi un patiešām ērti). Micelārās daļiņas izšķīdina meikapu, gan no acīm, gan no sejas - kosmētikas tīrīšana man ar šo ir kļuvusi trīs reizes ātrāka un operatīvāka. Ādu attīra pilnībā, ar laiku pamanīju arī ādas vispārējā stāvokļa uzlabošanos.
Lumene Basic blue Day cream - Patīkami smaržojošs, vieglas, pieniņa konsistences krēms, kas ideāli veic savu darbu -ļoti labi mitrina sejas ādu no rīta, pirms meikapa uzklāšanas. Neatstāj taukainus pleķus, padara ādu līdzenu un esktrēmi labi mitrinātu. Nav problēmu lietot dažas minūtes pirms tonālā krēma uzklāšanas - iesūcas momentāli, veido ideāli pamatu tonālajam krēmam. Lietoju arī savām modelēm, pirms grima uzklāšanas. Smarža, līdz šim ir patikusi visiem, bez izņēmuma. Vienīgais mīnuss, šajā nav SPF, taču, lietojot tonālo krēmu vai pūderi ar SPF faktoru, šī problēma zūd. No otras puses, SPF faktora neesamība var tikt uzskatīta par plusu modeļu grimā - studijas gaismās SPF mēdz nejauki spīdēt.
Cath Kidston Wild rose hand cream - Ideāls roku krēms ar mazliet melanholisku, piesātinātu pagātnes rožu aromātu. Nesatur parabēnus un sulfātus. Iesūcas acumirklī, padarot roku ādu samtaini gludu. Labi ietekmē ienadžus. Šis man visur līdzi ir jau otro ziemu. Nevaru vien beigt priecāties par tā vienkāršo, taču efektīgo darbību.
Trijnieks Nr 2 :
Soap&Glory Te Righteous body butter - Mans ķermeņa kopšanas favorīts jau 3 gadus ( un pagājušais nebija izņēmums). No šī krēma tukšajām burciņām drīz varēšu sev uzcelt māju :) Sastāvā ir šī sviests un aloe vera. Smaržo pēc Miss Dior Cherie. Smarža turas visu dienu. Padara ādu maigu un gludu. Noformējums - humorīgs, reto jaunkundžu stilā. Priecājos katru reizi, kad redzu šo savā vannas istabā.
ST. Moriz Instant self tanning mousse - Mans pagajušās vasaras atklājums un favorīts. Paštonējošais losjons, kas maksā maz, taču savu darbu izdara ideāli. Putu konsistence un tumšā krāsa ļauj uzklāt ļoti viegli un vienmērīgi. No šī ne reizes nav gadījušās švīkas, vai pleķi. Izskatās dabiski - kā tāds 4-5 dienu pludmales atvaļinājums pudelītē Smarža - nav, taču ar laiku, oksidējoties, mazliet paštonējošo līdzekļu smarža parādās, bet, tikpat ātri arī pazūd. Man kā bālģīmītim, kas, turklāt, iedeg ar lielām grūtībām, šis vasarā bija neaizvietojams.
Soap&Glory Flake away body scrub - Pie šī reliģiozi turos jau vairākus gadus, taču tas, vienmēr, bija līdzeklis, ko lietoju periodiski. Pagājušo gadu šis kļuva par manu Nr. 1. Sastāvā ir jūras sāls, vīnogu kauliņu un mandeļu eļļa. Smaržo pasakaini. Izdara savu skrubēšanas darbu uz visiem 100%. Sastāvā esošās eļļas padara ādu gludu un mitrinātu. Vasarā pat ķermeņa sviests vai losjons neprasījās pēc šī.
Un vēl 6  labumi:
Inglot Fantasy palette acu ēnas - Tika izmantotas ļoti bieži, un nebeidza priecēt ar savu noturību un labo pigmentāciju. Baltic Beauty apmeklējuma laikā beidzot nopirku tos toņus, kas bija beigušās gada laikā, un saliku visu Fantasy paletē - privātai lietošanai. Pilnāka atsauksme par šo paleti - šeit
Lush Pow Wow lip sugar scrub - Organisks cukura skrubis, kas smaržo pēc laimiem un uz lūpām sprakšķ kā bērnības konfektes, ko likām uz mēles, un kas patīkami kutināja muti. Man - neaizvietojams līdzeklis, jo neviena lūpu krāsa neturēsies, un neizskatīsies ideāli uz raupjām, sausām lūpām. Procedūru veicu divreiz nedēļā - uz miklām lūpām uzliekot mazliet skrubīti un pamasējot. Pēc tam - var mazgāt nost, var nolaizīt un  apēst ( jo 100% organisks). Jā, jā - pēc garšas arī tīrās, sprakšķošās konfektes.
Benefit High beam highlighter - Sejas izgaismotāju žanra klasika.Tekstūra - maiga, viegli iztušejama, bez redzamiem spīdumiem. Dod tādu sejas izgaismošanas efektu, ko ne vienmēr var panākt ar pūderveida izgaismotajiem. Seja it kā mirdz no iekšpuses. ( pa labi - swatch, pa kresi - iztušētā versija, kas īsti nav redzama šajā gaismā)
Bourjois Blush 32 Ombre D' or - Man vispār patīk Bourjois vaigu sārtumi, taču šī krāsa bija mans favorīts visu pagājušo gadu. Klājas viegli, ar tekstūru viegli strādāt un iztušēt, panākot vajadzīgo krāsas intensitāti. Krāsa- korallīgi - zeltaini- oranža ar maziem zelta spīdumiņiem. Kolosāli atsvaidzina jebkuru nogurušu sejas ādu ( bildē - neiztušēts, lai labāk parādītu toņa intensitāti):
Gosh Extreme Art eyeliner Nr 12 - Piesātinātas pelēkas krāsas laineris ar sudrabainiem ļoti smalka maluma spīdumiem. Krāsa atgādina asfaltu pēc pavasara lietus. Uz acīm, drīzāk, izskatās, ka mazliet mikla līnija, nevis spīdumu kaudzes. Ideāls laineris jaunkundzēm ar zilām acīm - ļoti skaisti izceļ acu krāsu, un laba, interesanta alternatīva " smagajam" melnajam lainerim dienas meikapā. Noturība - ļoti laba. Nesmērējas, neatspiežas uz plakstiņa.
Gosh Cheeks' n Lips - Nr.01 - Back to Nature - Multifunkcionāls produkts. Var tikt izmantots kā krēmveida vaigu sārtums, pirms pūdera uzlikšanas. Var tikt izmantots kā lūpukrāsa vai kā spīdums. Matēta, bagātīga tekstūra. Skaists, piesātināts nude tonis ar vecrozā apakštoni. Labi klājas, labi iztušejas, turas ilgi. Ko vairāk var vēlēties? Šis ir mans otrais iepakojums (4grami). Uz lūpām izskatās apmēram tā (šeit klājums nav ideāls, jo uz ātru roku un ar stipru iesnu aptumšotu prātu) :

Kādi ir Jūsu aizgājušā gada 12? Cik no tiem paliks šī gada favorītos?

You Might Also Like

4 komentāri

  1. Sveika! jautājums par soap&glory produktiem - kur tādus var iegādāties? neesmu manījusi veikalos vai ari neesmu pievērsusi uzmanību. ļoti iekārdinaji, izlasot tavu aprakstu :)

    man favorīti ik pa laikam mainās - bet absolūts 2012. gada favorīts ir ziedūdens Beāte - lielsiki atsvaidzina un mitrina ādu. Mans virietis, kas vispār necieš neko uz sejas ziest vai ka tamlīdzigi, ir pat šo lietojis un apgalvo, ka palīdz un uzlabo ādu :)

    AtbildētDzēst
  2. Sveika! Diemžēl, Soap&Glory Latvijā nevar iegādāties. Man sūta UK dzīvojošie draugi - īpaši izdevīgi sanāk, kad Boots veikalos ( boots.com) ir akcijas - maksā par 2, saņem 3. Esmu sūtījusi arī no ebay.co.uk - mazliet dārgāk kā pirkt uz vietas, taču produktus var lietot diezgan ilgi - nav jāsūta katru mēnesi, vien pāris reizes gadā.
    Ar ziedūdeni ieinteresēji - tas eko veikalos mums arī kaut kur pārdošanā, vai tikai pasūtīt var?

    AtbildētDzēst
  3. Skaidrs par soap&glory - paskatīsos, ko labu ebay piedāvā :)

    Ar to ziedūdeni ir tā - es viņu pirku no pašas saimnieces, kad biju ekskursijā uz turieni, bet toreiz internetā arī atradu, ka var nopirkt kaut kādā internetveikalā. dzīvoju visu laiku ar pārliecību, ka gan jau pasūtīšu, kad beigsies, kas ari ir noticis. Bet tagad speciāli skatos un nevaru vairs nekur atrast. principā, viņiem draugos ir lapa, kur ir kontakttālrunis, ja ļoti gribas, tad var zvanīt pašai saimniecei un jautāt.http://www.draugiem.lv/janavas/news/index#_

    AtbildētDzēst
  4. ok, apskatīšos - man ir bijuši ārzemju ražojuma ziedūdeņi - ļoti patika. Vietejie jau tomēr labāki.

    AtbildētDzēst